Vergunning aanvragen

Ik heb een nieuwe horeca zaak en ik wil een

Juridische ondersteuning horeca

 

Aanvraag Horeca Vergunning

Als ondernemer in de horecasector krijgt u te maken met de aanvraag van verschillende vergunningen voordat u eindelijk de deuren van uw horecagelegenheid mag openen. Adviesbureau Bijzondere Wetten kan u begeleiden in dit (soms ingewikkelde) proces van vergunningverlening. Dit doen wij al vanaf € 750,- voor de digitale aanvraag horeca vergunning.

Daarnaast kunnen wij u onder andere begeleiden en ondersteunen bij de volgende vergunningen:

Drank- en horecavergunning
Exploitatievergunning
Voorlopige (exploitatie)vergunning
Vergunning kansspelautomaten
Verlaatje

De Wet Bibob (Wet bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur) Uw vergunningaanvraag wordt getoetst door de gemeente waarin u de aanvraag doet, zodat de gemeente zich ervan kan overtuigen dat zij niet onbedoeld criminele activiteiten ondersteunt met de vergunning. Als sprake is van een crimineel verleden, kunnen overheden de vergunning, subsidie of opdracht dan ook weigeren.

Mocht de gemeente twijfelen aan de integriteit van uw organisatie, kunnen zij besluiten het landelijk bureau Bibob in te schakelen voor advies. Wanneer dit het geval is kan Adviesbureau Bijzondere Wetten u adviseren en begeleiden bij het aanleveren van de juiste gegevens voor dit onderzoek. Hiermee voorkomt u extra vertraging en verkleint u de kans dat uw vergunning wordt afgewezen. Ook bij het in bezwaar gaan tegen een afwijzing kunnen wij u adviseren.

Aanvraag

(+31)6 10 46 26 68

Bel Adviesburo Horeca Vergunningen